10 november 2023

Bestel ‘Afslag 23’

Mijn nieuwe roman ‘Afslag 23’ ligt vanaf deze week in de boekhandel. Ik heb daar enorm naar uitgekeken. Tijdens al die schrijfsessies, alleen op mijn zolderkamer, wilde ik de inhoud geheim houden, zodat ik zonder prikkels en invloed van buitenaf verder kon gaan.

Maar daar komt nu verandering in. Het boek is af en vanaf dit moment kan iedereen lezen wat ik ervan heb gemaakt. Dat is ergens eng en tegelijkertijd geeft het ontzettend veel energie.

In ‘Afslag 23’ doet het hoofdpersonage, een jongen die opgroeit aan de zelfkant van de maatschappij, zijn uiterste best om na schade en schande iets van zijn leven te maken. Hij heeft de perfecte vriendin, vindt een baan als vertegenwoordiger en reist in die hoedanigheid kriskras door Nederland.

Terwijl zijn leven op papier er per jaar beter gaat uitzien, voelt hij zich steeds kleiner worden en vraagt hij zich af wat er nog werkelijk van hem is overgebleven, vooral als hij naar zijn twee beste vrienden kijkt.

In zijn poging om iets te vinden wat goed bij hem past, raakt hij vooral zichzelf kwijt. Dat leidt tot oude gewoonten, die niet per se door iedereen worden gewaardeerd.

U kunt het boek bestellen bij Bol.comLibris.nlBruna of natuurlijk de lokale boekhandelaar.