17 februari 2024

Bestel ‘Afslag 23’

Mijn nieuwe roman ‘Afslag 23’ ligt eindelijk in de boekhandel. De afgelopen periode was magisch: het boek kwam in allerlei bestsellerlijsten en ik heb duizenden lieve lezers mogen ontmoeten

Je kunt ‘Afslag 23’ online bestellen. Daarvoor moet je even naar de website van Bol.com of Bruna en natuurlijk biedt Libris.nl het ook aan. En uiteraard heeft de lokale boekhandel het ook liggen.

In ‘Afslag 23’ doet het hoofdpersonage, een jongen die opgroeit aan de zelfkant van de maatschappij, zijn uiterste best om na schade en schande iets van zijn leven te maken. Hij heeft de perfecte vriendin, vindt een baan als vertegenwoordiger en reist in die hoedanigheid kriskras door Nederland.

Terwijl zijn leven op papier er per jaar beter gaat uitzien, voelt hij zich steeds kleiner worden en vraagt hij zich af wat er nog werkelijk van hem is overgebleven, vooral als hij naar zijn twee beste vrienden kijkt.

In zijn poging om iets te vinden wat goed bij hem past, raakt hij vooral zichzelf kwijt. Dat leidt tot oude gewoonten, die niet per se door iedereen worden gewaardeerd.

Bestel 'Afslag 23'