3 januari 2024

Afslag 23 in het theater

De eerste keer is zó goed bevallen dat we opnieuw een feestelijke theatershow rond mijn boek “Afslag 23” gaan organiseren. Deze keer in Schouwburg Concertzaal Tilburg. Dat was stiekem mijn wens, want ik ben vorig jaar tijdens mijn tournee op veel plekken geweest, in verschillende provincies, maar niet in Brabant. En dat was jammer. Want ik treed er graag op.

Deze avond, die in samenwerking met de krant waarvoor ik column schrijf wordt georganiseerd, is wel een tikkeltje anders: er kunnen zevenhonderd mensen in de zaal. Dat is andere koek dan een lezing in een bibliotheek of op een middelbare school – waar ik nog steeds graag kom, overigens. Je moet overal zijn om literatuur te propageren.

Ik heb er veel zin in. Op vrijdag 2 februari zal er een lang interview zijn, we gaan het boek helemaal ontleden op een inhoudelijke en tegelijkertijd luchtige manier en natuurlijk is mijn grote vriend Lévi Weemoedt ook weer van de partij.

Hij vergezelt me steevast als ik voor een groter publiek mag optreden. En daar ben ik hem heel dankbaar voor. De man is een fenomeen. Hij weet altijd op betoverende wijze het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige gedichten.

De kaartverkoop loopt hard. U kunt op deze site terecht voor een plek in de zaal.

Hopelijk tot vrijdag 2 februari in Tilburg.