15 februari 2024

De Geknipte Gast (2024)

Goed nieuws! Er komt een nieuwe reeks van De Geknipte Gast. Dat is alweer het negende seizoen. Ongelooflijk. De tijd gaat snel. Het is een van mijn favoriete dingen om te doen, omdat ik altijd de kans krijg om bijzondere mensen te ontmoeten met wie ik mag praten over wat hen allemaal drijft.

Vaak zijn het uitblinkers in hun vakgebied. Dat maakt het helemaal interessant. Je krijgt als toeschouwer een kijkje in de keuken. Wat me vaak opvalt, is dat dat tegenslag de basis van hun talenten vormt. En veel mensen blinken uit in mentale veerkracht. Dat vind ik zelf een onwijs interessant onderwerp. Hoe dan ook, we hebben een lijst met imposante gasten weten te strikken en ik kijk er ontzettend naar uit om weer beginnen.

Ik geniet daarnaast van jullie reacties. Overal waar ik kom, kan ik verrast worden door een mooi compliment over het programma. Het wordt in alle lagen van de samenleving bekeken. En ook met veel loyaliteit – soms kunnen mensen gesprekken precies nabootsen. Bedankt daarvoor.

De eerste uitzending is op 9 februari om 21:00 uur op NPO2. De Geknipte Gast is een programma van BNNVARA. Het wordt geproduceerd door Nozem.