15 oktober 2023

Hoera, mijn eigen boekhandel

We gaan iets leuks doen! Aan het einde van de maand zal ik voor één dag mijn eigen boekhandel runnen. Op zaterdag 28 oktober openen we de “Afslag 23 pop up-store”.

Op deze dag zal ik vanzelfsprekend voortdurend aanwezig zijn in ‘mijn’ winkel’ om lezers te ontmoeten en mijn gloednieuwe roman Afslag 23 te signeren. Maar dat is niet het enige: een speciale DJ zorgt voor muziek en alle bezoekers maken kans op fraaie prijzen.

Ik wilde op een ludieke wijze in contact komen met zoveel mogelijk mensen die me kennen van mijn boeken of van de televisie. Een pop up-store in een van de drukste winkelstraten van mijn eigen stad is hiervoor natuurlijk de ultieme manier. Een winkel runnen is nieuw voor mij, dus ik ga binnenkort nog even wat tips vergaren bij de prachtige boekhandels die er al zijn in boekenstad Deventer.

De pop up-store is op zaterdag 28 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend in de Korte Bisschopstraat 15 in Deventer. Het is sowieso een ‘Afslag 23-weekend’ in Deventer, aangezien een dag later in Theater MIMIK in Deventer een speciale boekpresentatie plaatsvindt, in een uitpuilende theaterzaal.

Afslag 23 is deze maand feestelijk gelanceerd. Het boek gaat over een jongen die enorm zijn best doet om iets van zijn leven te maken, maar daar ondanks allerlei goedbedoelde pogingen niet in slaagt.